Buffet Catering

Buffet catering uit alle wereldkeukens kunnen wij voor u samenstellen. Spaanse buffetten, Hollandse buffetten, Indonesische buffetten, Amerikaanse buffetten, Italiaanse buffetten. Een buffet uit Zuid Afrika, Cuba, Rusland, Ierland of Mexico, geen probleem! Ook een heerlijk en voordelig stamppottenbuffet behoort tot de mogelijkheden. Hieronder ziet u een klein deel uit ons uitgebreide buffet catering assortiment. Uiteraard is alles naar uw wensen aan te passen. Wij kunnen deze voor u verzorgen met drank en personeel of alleen bij u afleveren incl. borden, bestek, servetten en alles wat er verder nodig is. Wij zetten het buffet voor u op en halen het later vuil weer op.

Voor het hele assortiment; Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Kerstassortiment

Alle gerechten worden ambachtelijk en met verse ingrediënten bereid!

Buffet Catering | Italiaans buffet

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Melone e proscuito (meloen met Italiaanse ham)
  • Crostini rossi picanti e crostini nero (crostini met een picante tomatendip en olijventapenade.)
  • Amuse di caprèse (amuseglaasje gevuld met mozzarellamousse, tomatencoulis en pesto)
  • Pomodori repieni di tonno (gevulde tomaatjes met tonijn-eisalade)
  • Carpachio di porchini e aspagi all`olio e aceto balsamico (gemarineerd eekhoorntjesbrood en groene asperges met balsamico)
  • Insalata di fusilli con verdure e calamaris (salade van fusilli, groente en pijlstaartinktvis)
  • Insalata carpaccio (salade met tranches gemarineerde ossenhaas, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een mosterddressing)

Warm

  • Pasta
  • Lasagne verdi alla bolognese (groene lasagne met tomaten-gehaktsaus, gegratineerd met béchamelsaus en Parmezaanse kaas)
  • Spaghetti aglio, olio e peperoncino (spaghetti met knoflook, olijfolie en rode peper)

Hoofdgerechten

  • Pollo alla marengo (kip met paddenstoelen gesmoord in witte wijn en madeira)
  • Carbonade (Runderstoof met verse kruiden, rode wijn, knoflook en ui)
  • Linocchi gratinati (gegratineerde venkelschotel met fontinakaas en pijnboompitjes)
  • Torta verde del monferrato (spinazietaart met rijst, prei, rozemarijn en Parmezaanse kaas)
  • Involtini di verza (met gehakt gevulde koolbladeren in tomatensaus)

Vegetarisch Italiaans buffet

Koud

  • Diversen soorten brood
  • Aceitunas aliñadas (gemarineerde olijven)
  • Aïoli estragon (dragonmayonaise)
  • Serano y melon (Spaanse gedroogde ham en meloen)
  •  Brochetas cabrales con nuezes (broodjes met blauwe kaasmousse en walnootjes)
  •  Tomates rellenos de huevos y huevos rellenos (gevulde tomaatjes met eiersalade en gevulde eitjes met tonijnsalade)
  • Ensaladilla rusa (salade van diverse groenten, mayodressing en een pepertje)
  •  Ensalada de pescado y gamba’s y melon (salade met witvis, gamba’s, meloen en sperzieboontjes)
  • Tortilla de espinacas (Spaanse omelet met spinazie en kaas)

Warm

  • Pasta
  • Lasagne verde (groene lasagne met tomatensaus, spinazie, ricotta, gegratineerd met béchamelsaus en Parmezaanse kaas)
  • Spaghetti all ‘eoliana (spaghetti met knoflook, olijven, tomaten, oregano, basilicum en rode peper)

Hoofdgerechten

  • Patate dolci al forno (gegratineerde zoete aardappels met taleggio)
  • Crespelle al forno (gevulde flensjes met paddenstoelen, truffel, gegratineerd met gorgonzolasaus)
  • Linocchi gratinati (gegratineerde venkelschotel met fontinakaas en pijnboompitjes)
  • Timballo verde (spinazietaart met aardappel en parmezaanse kaas)
  • Involtini di cavolo verza (met rijst en kruiden gevulde koolbladeren in tomatensaus)

Voor meer italiaanse buffetten, vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Buffet Catering | Spaans tapas buffet

Koud

  • Diversen soorten brood
  • Aceitunas aliñadas (gemarineerde olijven)
  • Aïoli estragon (dragonmayonaise)
  • Serano y melon (Spaanse gedroogde ham en meloen)
  • Brochetas cabrales con nuezes (broodjes met blauwe kaasmousse en walnootjes)
  • Tomates rellenos de huevos y huevos rellenos (gevulde tomaatjes met eiersalade en gevulde eitjes met tonijnsalade)
  • Ensaladilla rusa (salade van diverse groenten, mayodressing en een pepertje)
  • Ensalada de pescado y gamba’s y melon (salade met witvis, gamba’s, meloen en sperzieboontjes)
  • Tortilla de espinacas (Spaanse omelet met spinazie en kaas)

Warm

  • Albondigas de pollo (kippengehaktballetjes in tomatensaus)
  • Pinchos morunos (spiesjes van pikant gemarineerde stukjes varkensvlees)
  • Cazuela de lentejas (Ovenschotel van linzen, aardappels en chorizo)
  • Ternera la sevillana (gesmoorde kalfslapjes met tomaten en olijven)
  • Champiñones rellenos (gevulde champignons met ui, verse kruiden en manchego)
  • Puré de calabaza gratinado (gegratineerde pompoenpuree met béchamelsaus en kaas)

Voor een tapas assortiment of meer Spaanse buffetten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Buffet Catering | Frans buffet 1

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Beurre de montpellier (huisgemaakte kruidenboter)
  • Aïoli (knoflookmayonaise)
  •  Terrine de campagne (paté met pistachenootjes, tuinkruiden, omwikkeld met spek)
  •  Tartare de saumon fumé (amuses van tartaartjes van gerookte verse zalm)
  •  Cèleri rémoulade au jambon (huisgemaakte selderijsalade met remouladesaus met div. soorten ham)
  •  Haricots verts en salade (Salade van haricots verts, bresse bleu, rucula, bosuitjes en walnoten) Salade de poivrons grillés (Salade van gegrilde paprika, lente-ui en geitenkaas)
  • Les bastelle au broccoli (pasteitjes met groente, kruiden en kaas)

Warm

  • Bœuf en daube (Runderstoof met rode wijn, spek, knoflook, verse kruiden en boleten)
  • Bolas de picolat (pikante stoof van gehaktballetjes, witte bonen, spekjes, olijven, tomaten, verse kruiden en cognac)
  • Poulet au riesling (gebraden stukjes kippenbout met een romige saus van Riesling en verse dragon)
  • Roulleaux de sole à la diepoisse (tongrolletjes in een saus van witte wijn, garnalen en mosselen)
  • Purée de céleri-rave (puree van aardappels, knolselderij, aardappel, room, bieslook en truffelolie)
  • Courgettes à la Niҫoise (stoof van courgettes, paprika, tomaat en knoflook

Frans buffet 2

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Le camion (dip van verse kaas en knoflook)
  • La tapenade (dip van olijven, ansjovis en knoflook)
  • Le paté de poisson (Paté van witvis met citroenmayonaise)
  • Tartines gourmandes (sanwiches met diverse toppings)
  • Salade de nouilles aux fruits de mer (pastasalade met zeevruchten)
  • Tamates à la provencale (gegratineerde tomaatjes gevuld met verse kruiden en knoflook)
  • Salade de mache et de betterhave (Salade met rode bietjes, blauwe kaas en walnootjes)
  • Quiche lorraine (hartige taart met spekjes, ui en Gruyère)

Warm

  • Daube d’ agneau (lamsstoof met ui, knoflook, rode wijn, cognac en verse kruiden
  • Bourride à la marseillaise (visstoofpotje van div. vissoorten en zeevruchten, tomaat en saffraan)
  • Rôti de pork aux parfums de soleil (gebraden varkensrollade gevuld met venkel en verse kruiden)
  • Clafoutis de tomates cerise (soufflé met kerstomaten, crème fraiche, basilicum en Gruyère)
  • Les inhocs (Provenҫaalse pasta met kruidensaus en Parmezaanse kaas)
  • Pommes gratin (gegratineerde ovenschotel van aardappels, room en kaas)

Hollands buffet 1

Koud

  • Div. soorten brood
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Mini garnalencocktailtje met whiskysaus
  • Mini sandwiches met o. a. eiersalade en gerookte zalm
  • Hollands kaasplateau met noten, dadels en druive
  • Meloen met diverse soorten ham zoals beenham, Ardenner ham en coburger ham
  • Zure Haringsalade met bietjes
  • Huzarensalade met Hollandse hapjes zoals gevulde eitjes
  • Gevulde tomaatjes met eiersalade

Warm

  • Malse kipsaté met Indische pindasaus
  • gehaktballetjes in mosterdsaus
  • Gepocheerde tongrolletjes met een romige witte wijnsaus
  • Hartige taart met prei en kaas
  • Aardappelgratin met room en kaas uit de oven
  • Kaas kruiden poffertjes

Hollands buffet 2 / Stampottenbuffet

Koud

  • Div. soorten brood
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Mini cocktailtje van kip, ananas, walnoten salade
  • Hollands boerenkaasplateau met noten, dadels en druiven
  • Groene salade met asperges, sugarsnaps en gepocheerde eitjes met mayonaise mosterddressing
  • Kabeljauwsalade gegarneerd met garnalen, paling, gerookte zalm etc.
  • Huzarensalade met Hollandse hapjes zoals gevulde eitjes
  • Stoofpeertjes
  • Appelcompote

Warm

  • Runderstoofpotje met oud bruin en grove mosterd
  • Malse varkensrollade met champignon cognacsaus
  • gevulde zalmrolletjes met een romige witte wijnsaus en verse bieslook
  • hete bliksem met spekjes
  • rode kool met appeltjes
  • gratin van lof met ham en kaas met aardappelpuree

Stampottenbuffet

  • Andijviestamppot met spekjes
  • Hutspot
  • Zuurkoolstamppot
  • Boerenkoolstamppot met spekjes
  • Stoofpot van rundvlees
  • Gehaktballen met jus
  • Rookworst
  • Zuurkoolspek
  • Groene salade van botersla, komkommer, tomaat, ei en mayodressing