Maandaanbieding

Om de twee maanden is er een mondiaal buffet in de aanbieding vanaf 25 personen, passend in het jaargetijde. Voor de maanden januari en februari is er het Mondiale winter buffet.

Alle gerechten worden ambachtelijk en met verse ingrediënten bereid!

De Mondiale buffetten zijn vanaf 15 personen te bestellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Kijk hier voor reviews

Aanbieding voor januari en februari

 

Het mondiaal winter dinerbuffet

Vanaf 25 personen per persoon € 19,50 excl. btw., incl. buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, schoonmaak – en transportkosten. (regio Leiderdorp)

koud

Diverse soorten brood
Huisgemaakte kruidenboter
Srpski ajvar
(Heerlijke dip van aubergines, paprika en knoflook)Servië
“Almjause”
(Plateau met bergkazen, gedroogde ham, spek, worst, augurk, tomaat, pepers en mierikswortel)Oostenrijk
Salade van aardappels, pompoen, en pastinaak geserveerd met gevulde eitjes
(Holland)
Smoked salmon avocado salad
(Salade met gerookte zalm, avocado, krieltjes, tomaat en pecan noten met een romige mosterd dressing)U.S.A.
Belgian endive, pear, stilton and walnut salad
(Groene salade met witlof, peer, stilton en walnootjes)Groot-Brittannië
Tortilla à la cazadora
(“jagerstortilla” Spaanse tortilla met paddenstoelen)Spanje

warm

Saté ajam
(Gemarineerde kipstukjes met pindasaus)Indonesië
Phat thai kung sot
(Roergebakken mihoen met taugé, omelet en pinda’s)Thailand
Tacchino al latte
(Gebakken kalkoen met een romige paddenstoelensaus)Italië
Clafoutis de tomates cerise
(Soufflé met kerstomaatjes, crème fraiche, gruyère en basilicum)Frankrijk
Espaquetis picantes con albóndigas
(Pikante spaghetti met gehaktballetjes)Mexico
Kartoffeln à la Sachsenhausen
(Ovenschotel van uien, aardappels, room en kaas)Duitsland

Paasbrunch/lunch buffet

Vanaf 4 personen af te halen per persoon € 22,50 incl. btw. op 09 en 10 april. warm of koud en tijd in overleg.

(voor grotere groepen gelden staffelkortingen)

Koud

Diverse soorten brood
Mini koffie broodjes
mini croissants, partybroodjes
Boter, kruidenboter
Eiersalade, krabsalade, zalouck(aubergine tomatendip)
Plateau met diverse kaas – en vleeswaren
mini wraps gevuld met omelet, pesto en rucula, gevuld met carpaccio van ossenhaas, truffel mayonaise, Parmezaan en pijnboompitjes en gevuld met pikante humus en gegrilde groenten
Mini clubsandwich belegd kalkoen, bacon, chutney, augurk en rucula
gemarineerde asperges in dragondressing met lams ham
Groene salade met gerookte zalm, krieltjes en haricoverts
mini frittata’s met courgettes en Parmezaan

Warm

Met cheddar gevulde gehaktballetjes
omelet met champignons, tomaat, ui en een vleugje kerrie

Dessert

Paasstol
Appel en bramen crumble

Het mediterrane kerst dinerbuffet

Vanaf 4 personen af te halen per persoon € 30,- incl. btw. op 24, 25 en 26 december. warm of koud en tijd in overleg.

koud

Diverse soorten brood
Kruidenboter
Tapas
(Borrelplank met bergkazen, worst, ham, tapenade, aiioli, olijfjes)Spanje
Insalada Vitello Tonato
(Groene salade met kalfsvlees, uiringen, kappertjes en tonijnsaus)Italië
Kolokithakia me avgha
(Courgette omelet)Griekenland
Harico verts en salade
(Salade van harico verts, bresse blue, rucula, bosuitje en walnoten)Frankrijk
Pomodori ripieni
(Tomaten gevuld en gegratineerd met kruiden, ei, Parmezaanse kaas en broodkruim)Italië
Tajine kaftaji
(Hartige taart met courgettes, pompoen, paprika, tomaat, ei en kaas)Tunesië

Warm

Conigio con porcini
(Stoof van konijnenvlees, rode wijn, kruiden en eekhoorntjesbrood)Italië
Stifado
(Runderstoof met sjalotjes en rode wijn)Griekenland
Poulet au riesling
(Gebraden stukjes kippenbout met een romige saus van riesling en verse dragon)Frankrijk
Espaquetis con setas y trufa
(Spaghetti met een saus van paddenstoelen en truffel)Spanje
Garides thalasiná
(Pilaf met zeevruchten, tomaat en verse kruiden)Griekenland
Torta di patate
(Aardappeltaart met gerookte mozzarella en salami)Italië

Luxe kerstmenu

4 gangen
vanaf 2 personen af te halen op 24, 25, 26 december. per persoon € 39,50 incl. btw. verpakt in disposables, warm of koud en tijdstip in overleg

Trio van amuses

Geserveerd met boter en een broodje
Cocktailtje van “pulled” rog vleugel met kreeften mayonaise
Terrine van kalkoen, kwartelborst, kwartelei, dragon en rozenbottelsaus
carpaccio van gebakken hazenrug filet met chutney van kweepeer en cranberries

*
Velouté van ossenstaart met een scheutje madeira

of
Soep van verse paprika, gemberwortel en verse tuinkruiden

*
Malse stoof van ree, rode wijn en verse kruiden met aardappel- knolselderij puree, stoofpeer en gemengde wintergroenten

*
Mousse  van pompoen, kaneel en kardemom met karamel saus, pecan nootjes en slagroom