Thema buffetten uit alle wereldkeukens kunnen wij voor u samenstellen. Spaanse buffetten, Hollandse buffetten, Indonesische buffetten, Amerikaanse buffetten, Italiaanse buffetten. Een buffet uit Zuid Afrika, Cuba, Rusland, Ierland of Mexico, geen probleem! Hier onder ziet u een klein deel uit ons  uitgebreide assortiment. Uiteraard is alles naar uw wensen aan te passen. Wij kunnen deze voor u verzorgen met drank en personeel of alleen bij u afleveren incl. borden, bestek, servetten en alles wat er verder nodig is. Wij zetten het buffet voor u op en halen het later vuil weer op.

Voor het hele assortiment; Vraag vrijbljvend een offerte aan via het contactformulier.

Alle gerechten worden ambachtelijk en met verse ingrediënten bereid!

Voor persoonlijke ervaringen uit het verleden: klik hier

Italiaans buffet

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Melone e proscuito (meloen met Italiaanse ham)
  • Crostini rossi picanti e crostini nero (crostini met een picante tomatendip en olijventapenade.)
  • Amuse di caprèse (amuseglaasje gevuld met mozzarellamousse, tomatencoulis en pesto)
  • Pomodori repieni di tonno (gevulde tomaatjes met tonijn-eisalade)
  • Carpachio di porchini e aspagi all`olio e aceto balsamico (gemarineerd eekhoorntjesbrood en groene asperges met balsamico)
  • Insalata di fusilli con verdure e calamaris (salade van fusilli, groente en pijlstaartinktvis)
  • Insalata carpaccio (salade met tranches gemarineerde ossenhaas, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en een mosterddressing) 

 

 

Meer Italiaanse buffetten zien? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 

contactformulier. contactformulier.

Warm

  • Pasta
  • Lasagne verdi alla bolognese (groene lasagne met tomaten-gehaktsaus, gegratineerd met béchamelsaus en Parmezaanse kaas)
  • Spaghetti aglio, olio e peperoncino (spaghetti met knoflook, olijfolie en rode peper)

 

Hoofdgerechten

  • pollo alla marengo (kip met paddenstoelen gesmoord in witte wijn en madeira)
  • Carbonade (Runderstoof met verse kruiden, rode wijn, knoflook en ui)
  • Linocchi gratinati (gegratineerde venkelschotel met fontinakaas en pijnboompitjes)
  • Torta verde del monferrato (spinazietaart met rijst, prei, rozemarijn en Parmezaanse kaas)
  • Involtini di verza (met gehakt gevulde koolbladeren in tomatensaus)

 

Spaans tapas buffet

Koud

  • Diversen soorten brood
  • Aceitunas aliñadas (gemarineerde olijven)
  • Aïoli estragon (dragonmayonaise)
  • Serano y melon (Spaanse gedroogde ham en meloen)
  • Brochetas cabrales con nuezes (broodjes met blauwe kaasmousse en walnootjes)
  • Tomates rellenos de huevos y huevos rellenos (gevulde tomaatjes met eiersalade en gevulde eitjes met tonijnsalade)
  • Ensaladilla rusa (salade van diverse groenten, mayodressing en een pepertje)
  • Ensalada de pescado y gamba’s y melon (salade met witvis, gamba’s, meloen en sperzieboontjes)
  • Tortilla de espinacas (Spaanse omelet met spinazie en kaas)

 

 

Voor een tapas assortiment of meer spaanse buffetten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via  het contactformulier.

Warm

  • Albondigas de pollo (kippengehaktballetjes in tomatensaus)
  • Pinchos morunos (spiesjes van pikant gemarineerde stukjes varkensvlees )
  • Cazuela de lentejas (Ovenschotel van linzen, aardappels en chorizo)
  • Ternera la sevillana (gesmoorde kalfslapjes met tomaten en olijven)
  • Champiñones rellenos (gevulde champignons met ui, verse kruiden en manchego)
  • Puré de calabaza gratinado (gegratineerde pompoenpuree met béchamelsaus en kaas)

Frans buffet 1

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Beurre de montpellier (huisgemaakte kruidenboter)
  • Aïoli (knoflookmayonaise)
  • Terrine de campagne (paté met pistachenootjes, tuinkruiden, omwikkeld met spek)
  • Tartare de saumon fumé (amuses van tartaartjes van gerookte verse zalm)
  • Cèleri rémoulade au jambon (huisgemaakte selderijsalade met remouladesaus met div. soorten ham)
  • Haricots verts en salade (Salade van haricots verts, bresse bleu, rucula, bosuitjes en walnoten)
  • Salade de poivrons grillés (Salade van gegrilde paprika, lente-ui en geitenkaas)
  • Les bastelle au broccoli (pasteitjes met groente, kruiden en kaas)

Warm

  • Bœuf en daube (Runderstoof met rode wijn, spek, knoflook, verse kruiden en boleten)
  • Bolas de picolat (pikante stoof van gehaktballetjes, witte bonen, spekjes, olijven, tomaten, verse kruiden en cognac)
  • Poulet au riesling (gebraden stukjes kippenbout met een romige saus van Riesling en verse dragon)
  • Roulleaux de sole à la diepoisse (tongrolletjes in een saus van witte wijn, garnalen en mosselen)
  • Purée de céleri-rave (puree van aardappels, knolselderij, aardappel, room, bieslook en truffelolie)
  • Courgettes à la Niҫoise (stoof van courgettes, paprika, tomaat en knoflook

Frans buffet 2

Koud

  • Diverse broodsoorten
  • Le camion (dip van verse kaas en knoflook)
  • La tapenade (dip van olijven, ansjovis en knoflook)
  • Le paté de poisson (Paté van witvis met citroenmayonaise)
  • Tartines gourmandes (sanwiches met diverse toppings)
  • Salade de nouilles aux fruits de mer (pastasalade met zeevruchten)
  • Tamates à la provencale (gegratineerde tomaatjes gevuld met verse kruiden en knoflook)
  • Salade de mache et de betterhave (Salade met rode bietjes, blauwe kaas en walnootjes)
  • Quiche lorraine (hartige taart met spekjes, ui en Gruyère)

Warm

  • Daube d’ agneau (lamsstoof met ui, knoflook, rode wijn, cognac en verse kruiden)
  • Bourride à la marseillaise (visstoofpotje van div. vissoorten en zeevruchten, tomaat en saffraan)
  • Rôti de pork aux parfums de soleil (gebraden varkensrollade gevuld met venkel en verse kruiden)
  • Clafoutis de tomates cerise (soufflé met kerstomaten, crème fraiche, basilicum en Gruyère)
  • Les inhocs (Provenҫaalse pasta met kruidensaus en Parmezaanse kaas)
  • Pommes gratin (gegratineerde ovenschotel van aardappels, room en kaas)

Hollands buffet 1

Koud

  • Div. soorten brood
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Mini garnalencocktailtje met whiskysaus
  • Mini sandwiches met o. a. eiersalade en gerookte zalm
  • Hollands kaasplateau met noten, dadels en druiven
  • Meloen met diverse soorten ham zoals beenham, Ardenner ham en coburger ham
  • Zure Haringsalade met bietjes
  • Huzarensalade met Hollandse hapjes zoals gevulde eitjes
  • Gevulde tomaatjes met eiersalade

Warm

  • Malse kipsaté met Indische pindasaus
  • gehaktballetjes in mosterdsaus
  • Gepocheerde tongrolletjes met een romige witte wijnsaus
  • Hartige taart met prei en kaas
  • Aardappelgratin met room en kaas uit de oven
  • Kaas kruiden poffertjes

 

Hollands buffet 2

Koud

  • Div. soorten brood
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Mini cocktailtje van kip, ananas, walnoten salade
  • Hollands boerenkaasplateau met noten, dadels en druiven
  • Groene salade met asperges, sugarsnaps en gepocheerde eitjes met mayonaise mosterddressing
  • Kabeljauwsalade gegarneerd met garnalen, paling, gerookte zalm etc.
  • Huzarensalade met Hollandse hapjes zoals gevulde eitjes
  • Stoofpeertjes
  • Appelcompote

Warm

  • Runderstoofpotje met oud bruin en grove mosterd
  • Malse varkensrollade met champignon cognacsaus
  • gevulde zalmrolletjes met een romige witte wijnsaus en verse bieslook
  • hete bliksem met spekjes
  • rode kool met appeltjes
  • gratin van lof met ham en kaas met aardappelpuree

 

Bedrijvenweg 10 E J

2351 BC Leiderdorp

Bedrijvenweg 10 E J

2351 BC Leiderdorp

 

t 071 532 71 03

e info@carocatering.nl